Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας - ΑΜΛΕΧ

Δελτίο τύπου: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2016 - 4ος Αγώνας - Χαλκίδα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2016 - 4ος Αγώνας

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΛΕ Χαλκίδας με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο αγώνα του Πανελληνmx2016-round4ίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Απριλίου στην άκρως θεαματική πίστα της Χαλκίδας.

Δεδομένου του έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος στις περισσότερες κατηγορίες, οι καλύτεροι αναβάτες του motocross θα δώσουν το παρόν στην Χαλκιδα, προσφέροντας υψηλό θέαμα και συναγωνισμό, διεκδικώντας μιά καλύτερη θέση στην βαθμολογία.

Οι τοπικοί αναβάτες, Ανδρέας Ανδρέου, Ανδρέας Χαντζηκωνσταντίνου, Νικος Καμπούρης και Παναγιώτης Παππίλας θα πρέπει δώσουν σκληρές μάχες, εκμεταλευόμενοι την εδρα τους,για να παραμείνουν ή να βελτιώσουν την θέση τους στην βαθμολογία, απ τους αντιπάλους τους που θα καταφθάσουν απ όλα τα μέρη της Ελλάδας για να διεκδικήσουν την νίκη μέσα στην πίστα της πόλη τους.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από Αθήνα/Υψηλή Γέφυρα προς Πίστα: https://goo.gl/maps/IT8bf

Ώρα Έναρξης 11:00 π.μ.

Να είστε εκεί... σας περιμένουμε...

ΑΜΛΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣ - www.amlex.gr

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΧΑΛΚΙΔΑ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

...ΚΑΝΟNΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ NA ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας σε θαλασσινές περιπέτειες ala …Vikings!!

Παρασκευή 18/3/2016. Σχεδόν 5 ημέρες μετά κι ακόμα δεν εχει κοπάσει η χαρά απ την συμμετοχή μας στο Θαλασσινό Καρναβάλι της πόλης μας και ενώ η εκδήλωση ανήκει πια στο παρελθόν... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ αφ΄ενός για το όλο εγχείρημα, αφ΄ετέρου το Δ. Σ. και η οργανωτική ομάδα της ΑΜΛΕΧ θα ήθελε να ευχαριστήσει …

ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στην παρέλαση, αλλά και στον απόπλου με το πλωτό μας άρμα, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια αλλά και τους ¨φιλοξενούμενους¨ μας από Θεσσαλονίκη και Αθήνα…

Ιδιαίτερα δε, ΟΛΟΥΣ αυτούς που εργάστηκαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να επιτευφθεί το τελικό αποτέλεσμα και είναι αρκετοί…

Τον Σταύρο Λιάκο, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Χάρη Καραμάντουλα, Γιώργο Λαδογιάννη, Χρήστο Παππά, Σταύρο Ρουσουλη, για την διαμόρφωση, ¨ντυσίματα¨ του σκάφους, το ¨ξυπνημα¨του κινητήρα, τις εκπυρσοκροτήσεις, τις μηχανολογικές και ναυτικές εργασίες..

Τον Τάσο Αθηναίο, Νίκο Φωτόπουλο, Θανάση Κύριλλο για την κατασκευή κουπιών, τόξων, ασπίδων, σπαθιών…

Την Μαρία Κύριλλου και το ¨Υφασμα και Δημιουργία¨, για το ράψιμο των γιλέκων και πανοφοριών των στολών..

Τον Νικόλαο Βλαβιανό και το Ναυπηγείο του, για τα άλμπουρα, ξάρτια, την διάθεση των μηχανημάτων και την φιλοξενία στο Ναυπηγείο του..

Τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και τον Νίκο Μπουλουγούρη για την διάθεση της ναυαγοσωστικής λέμβου..

Τον Πάνο Συκιώτη και Πανταζή Ρούσσο, για την μεταφορά της λέμβου από και προς τα Ναυπηγεία Χαλκίδας και τη γενικότερη διαμεσολάβηση..

Τον Ιστιοπλοικό Ομιλο Χαλκίδας, για την ¨ανοχή¨ και φιλοξενία στο χώρο του και την χρήση ρεύματος και νερού…

Τον Γιωργο Παπουτσή για τις εκτυπώσεις του δρακο-κέφαλου..

Τον Δημήτρη Δούκα, Κιάκη Μιχάλη, Δημήτρη-Βιδεμπορική και Δημήτρη Καμαριώτη για την παραχώρηση αντίστοιχα, του τρέηλερ, χειριστηρίου κινητήρα, χρωμάτων και μπαταρία εκκίνησης..

Τον Κωνσταντίνο Τουλίτση και τον υιό του Αντώνη, για την παραχώρηση του ¨κανονιού¨ κρότου..

Την Κατερίνα Αθηναίου για τον χρόνο της στην εξερεύνηση, επιλογή και αγοράς υφασμάτων

Τον Ιππόκαμπο Beach bar, για την προφορά του σε ξύλα, σίδερα και υφάσματα..

Και τέλος τον Δήμο Χαλκίδας, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την κα Λιλιαν Ζλακώνη και την ομάδα της, για την ευκαιρία που μας εδωσαν ως ΑΜΛΕΧ να συμμετάσχουμε από ¨μέσα¨ στην απίστευτη ατμόσφαιρα και την απρόσμενα όμορφη βραδυά που ακολούθησε, οπως επισης και για την διάθεση κάποιων μικρό υλικών( τσουβαλοπανου, σχοινιά, μακαραδες ..κλπ)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ...!!! δυστυχώς οσοι δεν μπόρεσαν να παρευβρεθουν ... μάλλον έχασαν!!!! Θα ηταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον φίλο μας Πάνο Ζερβα για το ποιηματάκι που έφτιαξε, πικάντικο μεν, στο πνεύμα του Καρναβαλιού δε, δεν υπήρξε η δυνατότητα να διαβαστεί... δεν πειράζει, θα προστεθεί στην ποιητική συλλογή και στο αρχειακό υλικό της λέσχης…

Και καθ΄ότι Απόκριες..> Ζήτω η ΜΠΕΝΖΙΝΑ…!!! (βλέπε τσίπουρο). ΖΗΤΩ Η ΑΜΛΕΧ ΟΛΕΕΕΕΕ…

...... και του χρόνου νάμαστε καλά, πάντα όρθιοι .. οδηγούμε με προστατευτικό εξοπλισμό και κράνος…!!!

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική επιτροπή

Δελτίο τύπου: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2016 - 1ος Αγώνας - Χαλκίδα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2016

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΛΕ Χαλκίδας με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνposter webίου Πρωταθλήματος Motocross 2016.
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το πέσιμο της μπάρας εκκίνησης στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross του 2016, που θα γίνει στην άκρως θεαματική πίστα της Χαλκίδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2016, στην Δημοτική πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων.

Οι καλύτεροι αναβάτες του motocross στην χώρα μας, θα αναμετρηθούν, στον 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προσφέροντας υψηλό θέαμα και συναγωνισμό.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από Αθήνα/Υψηλή Γέφυρα προς Πίστα: https://goo.gl/maps/IT8bf

Ώρα Έναρξης 11:00 π.μ.

Να είστε εκεί... σας περιμένουμε...

ΑΜΛΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣ - www.amlex.gr

Προκήρυξη - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2016

amotoe logoΗ Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε για το 2016, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS (ΜΧ) αποτελούμενο από 7 αγώνες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
27-28  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΜΛΕΧ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-MX65-MX85
12-13 ΜΑΡΤΙΟΥ Α.Μ.Ο.ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-MX65-MX85
2-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Α.Μ.Ο.ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-MX65-MX85-QUAD
23-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΜΛΕΧ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-MX65-MX85-QUAD
14-15 ΜΑΪΟΥ ΔΙΑΘΛΗΣΗ ΠΥΡΓΟΣ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-QUAD
4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ Θ.Α. Θ.Α. ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-QUAD
25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο.Φ.Μ.Γ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΧ1-ΜΧ2-ΜΧ2Τ-OPEN-MX65-MX85-QUAD

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (ΜΧ) προκηρύσσονται οι παρακάτω κατηγορίες μοτοσυκλετών/αγωνιζομένων:

  • MX1: Μοτοσυκλέτες 175-250κ.ε. 2Τ και 290-450κ.ε. 4Τ, αθλητές 16 ετών και άνω – λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί (7 αγώνες από 2 σκέλη)
  • MX2: Μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, 175-250κ.ε. 4Τ, αθλητές 15 ετών και άνω – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί (7 αγώνες από 2 σκέλη)
  • MX2T: Μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, αθλητές 14-18 ετών – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί, η κατηγορία θα διεξάγεται ταυτόχρονα με την ΜΧ2 κατηγορία, με ξεχωριστή βαθμολογία και ξεχωριστές απονομές ανά αγώνα. Επίσης θα συμμετέχει βαθμολογικά και στην ΜΧ2 (7 αγώνες από 2 σκέλη)
  • OPEN: Μοτοσυκλέτες 100 έως 500κ.ε. 2Τ και έως 650κ.ε. 4Τ, αθλητές άνω των 36 ετών. Κίτρινα φόντα – μαύροι αριθμοί.( 7 αγώνες από 2 σκέλη)
  • QUAD: Μοτοσυκλέτες, με συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων, 300 – 550κ.εκ 2Τ&4Τ, αθλητές άνω των 16 ετών – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί . (5 αγώνες από 2 σκέλη)
  • MX 65: Μοτοσυκλέτες έως 65κ.ε., αθλητές 8 ετών έως 12 ετών - μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί. (5 αγώνες από 2 σκέλη)
  • MX 85: Μοτοσυκλέτες έως 85κ.ε. 2Τ και, έως 150κ.ε 4Τ (τροχοί 16’’-19’’), αθλητές 12 ετών έως 15 ετών – λευκά φόντα/μαύροι αριθμοί. (5 αγώνες από 2 σκέλη)

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 75€ για τις κατηγορίες ΜΧ1-ΜΧ2-OPEN-QUAD και στα 5 € για τις κατηγορίες ΜΧ2Τ – ΜΧ65 – ΜΧ85.

Οι συμμετέχοντες αθλητές ή/και αθλήτριες πρέπει να είναι κάτοχοι ισχύοντος Αθλητικού Δελτίου σωματείου της ΑΜΟΤΟΕ και μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε μια κατηγορία (εκτός ΜΧ2-ΜΧ2Τ).

Μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν αθλητές – κάτοχοι αθλητικών δελτίων (license) χωρών-μελών των FIM-FIME, εφ’ όσον έχουν άδεια εκκίνησης (starting permission) από τον εποπτικό τους φορέα και οι οποίοι, σύμφωνα με τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο της Ελλάδος, δεν βαθμολογούνται.

Σε κάθε αγωνιστική συνάντηση θα γίνονται 2 αγώνες (σκέλη) για κάθε κατηγορία και οι αθλητές θα βαθμολογούνται ξεχωριστά σε κάθε σκέλος. Ο Τεχνικός Έλεγχος, ο έλεγχος εξακρίβωσης και οι δοκιμές για τον αγώνα, θα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οι αθλητές θα βαθμολογούνται σύμφωνα την θέση που τερμάτισαν σε κάθε αγώνα, βάσει του παρακάτω βαθμολογικού πίνακα:

ΘΕΣΗ

ΒΑΘΜΟΙ

ΘΕΣΗ

ΒΑΘΜΟΙ

1Η

25

11Η

10

2Η

22

12Η

9

3Η

20

13Η

8

4Η

18

14Η

7

5Η

16

15Η

6

6Η

15

16Η

5

7Η

14

17Η

4

8Η

13

18Η

3

9Η

12

19Η

2

10Η

11

20Η

1

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα προηγηθεί ο αγωνιζόμενος με τους καλύτερους τερματισμούς. Σε περίπτωση περαιτέρω ισοβαθμίας προσμετρά το τελευταίο χρονικά αποτέλεσμα. Οι απονομές επάθλων σε κάθε αγώνα θα αφορούν τον αγώνα, και όχι κάθε σκέλος, σύμφωνα με την βαθμολογία του αθλητή στα 2 σκέλη συνολικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προσμετρά το καλύτερο αποτέλεσμα, αν η ισοβαθμία συνεχίζεται προσμετρά το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους.

Προς αποφυγή αθέμιτων εξελίξεων στην τελική έκβαση της βαθμολογίας, για να προσμετρήσει η βαθμολογία ενός αγωνιζόμενου στην τελική βαθμολογία θα πρέπει ο αγωνιζόμενος να έχει συμμετάσχει σε 2 αγωνιστικές συναντήσεις τουλάχιστον.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΔΙΑΜΟΝΗ | ΩΡΑΡΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 & ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:30

ΠΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΑ: https://goo.gl/ej48Me

poster 5070 web

30xronia

Newsletter